CONTACT INFORMATION 

Telephone  :  +90 (216) 549 26 80/6 Hat
Fax  :  +90 (216) 549 26 86
E-mail  :  dhe@dhe.com.tr
     
Adress  :  Girne Mah. Irmaklar Sk. Küçükyalı İş
Merkezi No:72-12C Küçükyalı
Maltepe - İstanbul / TÜRKİYE
Coordinates  :  40º 56 '32,51 "N
29º 07' 56,06" E

 

PERSONAL CONTACT INFORMATION

TITLE NAME SURNAME  E-MAIL
General Manager Başar MOMANİ basar@dhe.com.tr
Sales Manager  Burak YÜCE burak@dhe.com.tr
Sales Engineer Metin ÇELİK metin@dhe.com.tr
Sales Engineer Adil GÖK adil@dhe.com.tr
     
Project Engineer Veli Cihangir ÖZYAR veli@dhe.com.tr
Project Engineer İlker ERSOY ilker@dhe.com.tr
Technical Service Manager Ali Rıza ÇINAR ali@dhe.com.tr
Tech. Service Engineer Yusuf Onur ÇATALBAŞ yusufonur@dhe.com.tr
     
Export - Import & Transportation Mrs. Ümit KASAPLAR umit@dhe.com.tr
Export - Import & Transportation Duygu AY duygu@dhe.com.tr
Accountant Ata Ahmet SIDAL muhasebe@dhe.com.tr
     
Secretary  D. Gamze ÜNAL dhe@dhe.com.tr