CONTACT INFORMATION 

Telephone : +90 (216) 549 26 80/6 Hat
Fax : +90 (216) 549 26 86
E-mail : dhe@dhe.com.tr
Adress : Girne Mah. Irmaklar Sk. Küçükyalı İş
Merkezi No:72-2B Küçükyalı
Maltepe - İstanbul / TÜRKİYE
Coordinates : 40º 56 '32,51 "N
29º 07' 56,06" E

 

  
PERSONAL CONTACT INFORMATION
 
TITLENAME SURNAME E-MAIL
General ManagerBaşar MOMANİbasar@dhe.com.tr
Sales Manager Burak YÜCEburak@dhe.com.tr
Sales EngineerMetin ÇELİKmetin@dhe.com.tr
Sales EngineerAdil GÖKadil@dhe.com.tr
Project EngineerVeli Cihangir ÖZYARveli@dhe.com.tr
Project Engineerİlker ERSOYilker@dhe.com.tr
Technical Service ManagerAli Rıza ÇINARali@dhe.com.tr
Tech. Service EngineerYusuf İLHANyusuf@dhe.com.tr
Tech. Service EngineerYusuf Onur ÇATALBAŞyusufonur@dhe.com.tr
Tech. Service Assistantİpek KİRTİŞipek@dhe.com.tr
Export - Import & TransportationMrs. Ümit KASAPLARumit@dhe.com.tr
Export - Import & TransportationDuygu GEREZduygu@dhe.com.tr
AccountantAta Ahmet SIDALmuhasebe@dhe.com.tr
Digital MarketingPelin YÜCEpelin@dhe.com.tr
Secretary D. Gamze ÜNALdhe@dhe.com.tr

 

CONTACT FORM 

Name-Surname (Required)

e-Mail (Required)

Subject

Message